Δήμαρχος Ιωαννίνων - Μωυσής Ελισάφ

Δ.Ε. ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ

 • ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 • ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΜΑΡΙΑ

  Η Μαρία Κολτσίδα είναι διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Απόφοιτη της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Τμήματος “Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό” του ΕΑΠ. MSc “Ανθρωπιστικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση” του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν. Ιωαννίνων.

 • ΜΥΤΑΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

 • ΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 • ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  Ο Βασίλης Τζοβάρας είναι παθολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γεννήθηκε στον Κατσικά Ιωαννίνων όπου και κατοικεί μόνιμα. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Παθολογίας το 2009 από την Β παθολογική κλινική του ΠΓΝΙ και την ίδια χρόνια απέκτησε το διδακτορικό δίπλωμα. Από το 2010 δουλεύει ως ιδιώτης παθολόγος στην πόλη μας. Από το 2014 είναι συνιδρυτής και παθολόγος του πολυιατρείου «Ιατρική Φροντίδα Ιωαννίνων». Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

 • ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο Γιάννης Τσίμαρης κατάγεται από το Κουτσελιό. Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στην στην Βάδη Βυτεμβέργη της Γερμανίας. Έχει σπουδάσει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο ΓΝΙ «Γ. Χατζηκώστα». Είναι επιμελητής Α’ στην Ουρολογική Κλινική του ΓΝΙ «Γ. Χατζηκώστα» από το 2005 έως σήμερα. Διατέλεσε Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής του τμήματος της Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Από το 1991 μέχρι 1993 ήταν  εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΠΑΣΠ στην Ιατρική Σχολή. Το 2010  ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα στου δημοτικό διαμέρισμα Παμβώτιδος.Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.