Δήμαρχος Ιωαννίνων - Μωυσής Ελισάφ

Δ.Ε. ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ

 • ΑΛΕΞΙΟΥ Ε. ΚΑΛΛΙΟΠΗ

  Η Καλλιόπη Αλεξίου γεννήθηκε στην Κοσμηρά Ιωαννίνων. Πήρε το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 1983. Ασχολήθηκε αρχικά ως ελεύθερος επαγγελματίας με την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων. Διετέλεσε κατά την περίοδο 2005-2010 Προϊσταμένη του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Δ/νσης Δημοσίων Έργων. Σήμερα είναι υπάλληλος στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου.

  Είναι έγγαμη και μητέρα δυο παιδιών.

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

  Ο Νίκος Πέτρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεδινή Ιωαννίνων. Υπηρέτησε την κοινότητα από το αξίωμα του Προέδρου για μία οκταετία. Επίσης την ίδια χρονική περίοδο υπήρξε μέλος του Δ.Σ της ΤΕΔΚ Ιωαννίνων. Στη συνέχεια με τη δημιουργία του Δήμου Μπιζανίου ήταν επικεφαλής Δημοτικής παράταξης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Βουλγαρία όπου υπηρετεί η σύζυγος μου Δήμητρα Πέτρου στην Ελληνική Πρεσβεία στη Σόφια. Σήμερα ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην γενέτειρα του Πεδινή Ιωαννίνων.

 • ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμπελιά Ιωαννίνων. Σπούδασε στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Ιωαννίνων, από όπου αποφοίτησε το 1988. Από το 1990 εργάζεται στο ΠΠΝΙ ως Νοσηλευτής. Από το 2007 Προϊστάμενος στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ΠΠΝ Ιωαννίνων. Είναι απόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ιατρικής Ιωαννίνων με θέμα: «Νοσηλευτική Παθολογία». Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.