Δήμαρχος Ιωαννίνων - Μωυσής Ελισάφ

Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

 • ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΛΓΑ

 • ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

  Η Διονυσία Αμπατζίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανατολή. Σπούδασε Κοινωνική Διοίκηση και Πολιτική Επιστήμη στο ΔΠΘ, Κοινωνική εργασία στο ΑΤΕΙ Κρήτης και κατόπιν, έλαβε το μεταπτυχιακό  της τίτλο στην Προαγωγή ψυχικής Υγεία και Πρόληψη Ψυχικών Διαταραχών από το ΕΚΠΑ.

  Εργάστηκε ως Κλινική Κοινωνική Λειτουργός σε δομές Ψυχικής Υγειάς στην ΄Ηπειρο. Το 2012 ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον τομέα του μεταναστευτικού – προσφυγικού, όπου  συνεργάστηκε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε Προγράμματα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παράτυπων Μεταναστών και εν συνεχεία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες, στον Τομέα Προστασίας Προσφύγων. Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής με επίκεντρο ευπαθείς ομάδες όπως ηλικιωμένους, ανέργους, κρατούμενους καθώς και πρόσφυγες.

  Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΚΑΠΗ Ανατολής καθώς και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΟΚΠΑΠΑ.

  Σήμερα εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Άρτας.

 • ΑΡΑΠΙΣΟΝΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

  Ο Ιορδάνης Αραπισόνογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ Α κ’ Β κύκλου. Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, ιδιωτικός υπάλληλος και διοικητικό μέλος του σωματείου LIDL Ελλάδας. Αντιπρόεδρος αθλητικής ομάδας Μικρασιατών. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

 • ΑΡΛΕΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο Γιώργος Αρλέτος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ανατολής από το 1999 μέχρι και το 2010. Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ από το 2006 μέχρι το 2010 και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών από το 2011 μέχρι το 2014. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης.

 • ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Ο Θανάσης Ευθυμίου γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Κατάγεται από τους Ραφταναίους Ιωαννίνων. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τελειώνοντας τις σπουδές του επέστρεψε στα Ιωάννινα όπου εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του Τεχνικό Γραφείο – “Green Orange Ενεργειακή”.

  Είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Μέλος του Μητρώου Μελετητών, Μέλος του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών, Τακτικό Μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδας, Πιστοποιημένος Εκτιμητής Μηχανολογικού Εξοπλισμού στο Υπουργείο Οικονομικών και τα τελευταία 3 χρόνια είναι Τεχνικός Ασφαλείας στον ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννίνων.

  Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 • ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 • ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Ο Δημήτρης Πραμαντιώτης γεννήθηκε στο Αμπελοχώρι. Ζει και εργάζεται στα Γιάννενα.

  Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου τμήματος μηχανολόγων.

  Εργάζεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου ως Διοικητικός υπάλληλος.

  Συμμετείχε ως εκλεγμένο μέλος εκπρόσωπος των εργαζομένων στα Διοικητικά συμβούλια της ΔΥΠΕ Ηπείρου και στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος» Ιωαννίνων.

  Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στα Ιδρύματα Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου.

  Μέλος της Αθλητικής Ένωσης Ραφταναίων από την Ίδρυση της το 1984 ως ποδοσφαιριστής – μέλος  της Διοίκησης και Πρόεδρος.

  Εκλεγμένο μέλος στην Δημοτική Κοινότητα Ανατολής από 2011 έως 2014 με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου.

  Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 • ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΛΙΝΤΑ

  Η Λίντα Τζουβάρα γεννήθηκε στο Αμπελοχώρι Ιωαννίνων και κατοικεί στην Ανατολή Ιωαννίνων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, με εξειδίκευση από το ΕΚΠΑ στο αντικείμενο «Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας». Έχει εργαστεί ως Διοικητικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, ως Σύμβουλος Οικονομικών θεμάτων, ως αρθρογράφος σε ηλεκτρονική εφημερίδα και ως μέλος συντακτικής επιτροπής περιοδικών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής (2017-2019). Συμμετέχει στις εκλογές ως Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ανατολής, προσδοκώντας μια Ανατολή, πρότυπο Κοινότητας.