Δήμαρχος Ιωαννίνων - Μωυσής Ελισάφ

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού με αντιπροσωπία από το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων

23 Απριλίου, 2021

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Λώλη με αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Σουρέλη και τον Γραμματέα κ. Βαντώλα.

Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ανοίγματος του τουρισμού στις 14 Μαΐου, ειδικά θέματα που απασχολούν μέλη της Ένωσης που εδρεύουν στον Δήμο Ιωαννιτών, ζητήματα υποδομών, καθώς και το επικείμενο νομοσχέδιο για τους “Οργανισμούς Διαχείρισης και Ανάπτυξης Τουρισμού (DMMO), όπως και ο υπό σύσταση Οργανισμός του Δήμου Ιωαννιτών για την ανάπτυξη του Συνεδριακού Τουρισμού.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεργασία και επικοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Τουρισμού σε μία σειρά από θέματα τα οποία μετά την συνάντηση εστάλησαν και γραπτώς και να ακολουθήσει στο προσεχές διάστημα μία διαδικτυακή συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων και όσα μέλη δραστηριοποιούνται στον Μητροπολιτικό Δήμο Ιωαννιτών για μία πιο άμεση πληροφόρηση και επικοινωνία.

Last modified: 23 Απριλίου, 2021

Comments are closed.