26 Ιανουαρίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων "Παμβώτις"
Μωυσής Ελισάφ: Συνάντηση με το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων "Παμβώτις"

Η επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της παράταξης "Γιάννενα Νέα Εποχή", παρουσία του επικεφαλής της Μωυσή Ελισάφ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου "Παμβώτις".
Στόχος της συνάντησης ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα και οι προτάσεις των επαγγελματιών εστίασης, ώστε η παράταξη μας να προτείνει ρεαλιστικές λύσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου. Από τη συζήτηση προέκυψαν πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα τα οποία θα αναλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν σαν βάση για τη βελτίωση τόσο της καθημερινότητας των επαγγελματιών εστίασης όσο και για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Τα καταστήματα εστιατορίων, καφέ, μπαρ και άλλων συναφών δραστηριοτήτων επηρεάζουν την εικόνα της πόλης μας καθώς καιτην τουριστικήπροβολήτης.
Χρέος της εκάστοτε Δημοτικής αρχής είναι να τους παρέχει τις απαραίτητες υποδομές και εκείνα τα εφόδια που θα βελτιώσουν τη λειτουργία τους με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον και έτσιθα συμβάλλουν στην βελτίωση της εικόνας της πόλης μας.
Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της παράταξης θα συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους φορείς το προσεχές διάστημα με στόχο την κατάρτιση ενός προγράμματος που με καινοτόμες προτάσεις θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και θα δίνει πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found