16 Ιανουαρίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Γνωριμία των υποψηφίων με τους δημοσιογράφους
Μωυσής Ελισάφ: Γνωριμία των υποψηφίων με τους δημοσιογράφους

Την πρώτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης των Ιωαννίνων είχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Η εκδήλωση οργανώθηκε με σκοπό την γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για όσα τους οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθουν υποψήφιοι, αφού πολλοί από αυτούς μετέχουν για πρώτη φορά ως υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, στην δήλωσή του επεσήμανε ότι η παράταξη θα πορευτεί ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη, με λογισμό και με όνειρο, με αρετή και τόλμη για να αποτελέσει τη δύναμη εκείνη που θα επιχειρήσει να αλλάξει τις νοοτροπίες, καθώς και το ύφος και το ήθος της δημοτικής αρχής. Να αποτελέσει μία δύναμη μεταρρύθμισης.

Αναλυτικά ανέφερε:

Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συνεργατών μου υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Γιάννενα – Νέα Εποχή που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας. Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία. Σας ευχαριστώ επίσης για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσατε την παράταξη μας και τις δραστηριότητες της όλο αυτό το διάστημα και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσετε να το κάνετε και όλο το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές. Είμαι στη ευχάριστη θέση να σας διαβεβαιώσω ότι έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της παράταξης σε όλες τις δημοτικές ενότητες, στα οποία όπως βλέπετε, συμμετέχουν άξιοι συμπολίτες μας όλων των ηλικιακών ομάδων και όλων των επαγγελματικών, κοινωνικών χώρων και πολιτικών χώρων – ίσως το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας της πόλης μας. Οι θεματικές επιτροπές που συγκροτήθηκαν λειτουργούν συστηματικά και επεξεργάζονται τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης μας οι οποίες, σχεδόν σε καθημερινή βάση δημοσιοποιούνται και αποτελούν αντικείμενο εποικοδομητικού διαλόγου με πολίτες και φορείς. Όπως γνωρίζετε έχουμε ήδη καταθέσει τις εποικοδομητικές προτάσεις μας για το πράσινο, το ΣΒΑΚ και το προεδρικό διάταγμα για τη λίμνη με γνώμονα το κοινό συμφέρον πάντα στα όρια του εφικτού και με τη γνώμη των ειδικών. Οφείλω να υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά ότι είμαστε και θα παραμείνουμε μια ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη δημοτική παράταξη που επιχειρεί να ενώσει τους πολίτες ανεξάρτητα από την πολιτική/κομματική τους ένταξη η οποία θα επιχειρήσει να ανιχνεύσει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης μας χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές / μικροκομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές να προβάλλουμε τις θέσεις και απόψεις μας με ακατάβλητη μαχητικότητα μα και με σύνεση χωρίς περιττές οξύνσεις και διχαστικές κορώνες.

Θα πορευτούμε το επόμενο διάστημα με την ακράδαντη πεποίθηση ότι μπορούμε να αλλάξουμε χρόνιες παθογένειες και συμπεριφορές που εμποδίζουν την πόλη να γίνει σύγχρονη και ανταγωνιστική με εξωστρεφή προσανατολισμό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών μας. Θα είμαστε μια βαθιά μεταρρυθμιστική δύναμη αναμόρφωσης και προοπτικής της πόλης μας.

50304726 759665631065275 8962271848125431808 n
50309934 293507428032931 5904995456886243328 n

50395143 2170838713166827 4050168337815044096 n

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found