18 Μαρτίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Σε διαβούλευση οι προτάσεις για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό
Σε διαβούλευση οι προτάσεις για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό

Τις προτάσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, όπως τις επεξεργάστηκαν οι αντίστοιχες επιτροπές παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Όλες οι προτάσεις της παράταξης είναι σε δημόσια διαβούλευση, με σκοπό να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με τους πολίτες, να εμπλουτιστούν ή και να τροποποιηθούν.

Read more Σε διαβούλευση οι προτάσεις για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό
0
 
18 Μαρτίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Στην παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» ο Βαγγέλης Καραμπίνας
Στην παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» ο Βαγγέλης Καραμπίνας

Την συμμετοχή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Καραμπίνα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Η παράταξη αποδεικνύει και πάλι τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα και την απόφασή της να υπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τον Δήμο και τους δημότες. Πορεύεται στις εκλογές του Μαΐου αντλώντας δύναμη από τους πολίτες και όχι από τους κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς και είναι παρούσα για να υπηρετήσει μόνο τους πολίτες.

Read more Στην παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» ο Βαγγέλης Καραμπίνας
0
 
15 Μαρτίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου
Μωυσής Ελισάφ: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Μία γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Read more Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου
0
 
13 Μαρτίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Μήνυμα νίκης για τη νέα εποχή στα Γιάννενα
Μωυσής Ελισάφ: Μήνυμα νίκης για τη νέα εποχή στα Γιάννενα

Μήνυμα νίκης έστειλαν εκατοντάδες Γιαννιώτες που έδωσαν βροντερό παρόν στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Μωυσή Ελισάφ. Η μαζική συμμετοχή απέδειξε ότι η ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη κερδίζει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών οι οποίοι μοιράζονται το όραμα για τα Γιάννενα της νέας εποχής.
Μιας παράταξης, που όπως τόνισε ο Μωυσής Ελισάφ, γεννήθηκε από την πρωτοβουλία της κοινωνίας και την δική του θέληση να προσφέρει ό,τι καλύτερο διαθέτει στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και καταξιώθηκε επιστημονικά.

Read more Μήνυμα νίκης για τη νέα εποχή στα Γιάννενα
0
 
12 Μαρτίου
2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» η Νατάσα Τύρου- Ούζα
Μωυσής Ελισάφ: Υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» η Νατάσα Τύρου- Ούζα

Την υποψηφιότητα της Νατάσας Τύρου- Ούζα με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Ο κ. Ελισάφ, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε, υπογράμμισε ότι επιβεβαιώνεται στην πράξη ο ακομμάτιστος και ακηδεμόνευτος χαρακτήρας της παράταξης, η οποία έρχεται να υπηρετήσει όλους τους πολίτες και να δώσει στο Δήμο Ιωαννιτών το όραμα που έχει ανάγκη στη νέα εποχή.

Read more Υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» η Νατάσα Τύρου- Ούζα
0