Συνάντηση με τις Αθλητικές Ενώσεις και τα Αθλητικά Σωματεία Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Χειροσφαίρισης

Η παράταξη «Γιάννενα Nέα Eποχή», μέσω των θεματικών επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί, έχει ξεκινήσει μία σειρά από συναντήσεις με φορείς θέλοντας να μελετήσει σε βάθος τους προβληματισμούς των διαφόρων κοινωνικών ομάδων και των συλλογικών πρωτοβουλιών που εκπροσωπούνται από αυτές.

Παράλληλα μέσω αυτής της προγραμματισμένης εξωστρέφειας συγκεντρώνονται και αναλύονται οι προτάσεις των φορέων με απώτερο σκοπό να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της παράταξης το οποίο και θα βασίζεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και θα εκφράζει τη συλλογική βούληση.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των Αθλητικών Ενώσεων και Αθλητικών Σωματείων που δραστηριοποιούνται στα αθλήματα «σάλας».
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Η επιτροπή αθλητισμού της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτά τα σωματεία τα οποία κυρίως έχουν σχέση με την κακή κατάσταση των δημοτικών κλειστών γυμναστηρίων.
Παράλληλα προέκυψαν και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις που σε δεύτερη φάση θα αναλυθούν από την επιτροπή για να ενσωματωθούν συνολικά στο πρόγραμμά μας. Τέλος, όλοι δεσμεύτηκαν ότι ο διάλογος αυτός θα συνεχιστεί και μετεκλογικά ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found