Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2019, οι υποψήφιες γυναίκες της Δημοτικής Παράταξης "Γιάννενα Νέα Εποχή" με επικεφαλής τον Μωυσή Ελισάφ, έγραψαν το παρακάτω κείμενο.

Read moreΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2019
0

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μία ημέρα που έρχεται να θυμίσει τους αγώνες και τις θυσίες για την ισότητα και την ισοτιμία. Μία ημέρα για να τιμήσουμε την μάνα, την αδελφή, την κόρη, την εργαζόμενη, την νοικοκυρά. Την πανταχού παρούσα γυναίκα. Για την παράταξή μας, η συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιό μας δεν είναι ζήτημα ποσόστωσης. Είναι πίστη στις ικανότητες και τις δεξιοτεχνίες τους. Είναι πίστη στην ισοτιμία. Ο επικεφαλής της παράταξης Μωυσής Ελισάφ ευχαριστεί όλες τις υποψήφιες που έχουν συστρατευθεί στο όραμα για τη Νέα Εποχή. Η Νέα Εποχή δεν μπορεί να έρθει χωρίς την δική τους συμμετοχή. Την δική τους δημιουργία. 

 

0

Οι προτάσεις μας για το Νησί

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και η αρμόδια επιτροπή ολοκλήρωσαν την επεξεργασία των προτάσεων για το Νησί.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νησιού τα σχετικά με το φυσικό και δομημένο περιβάλλον, την ιστορία του, αλλά και τις παραγωγικές του δυνατότητες, το καθιστούν ένα κεντρικό σημείο αναφοράς για την πόλη των Ιωαννίνων, καθώς αποτελεί τον πρώτο τουριστικό προορισμό της πόλης. Αντίστοιχα διαμορφώνουν και ένα πλαίσιο απαιτήσεων ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων του, όσο και η στοχευμένη και ελεγχόμενη ανάπτυξή του, πάντα με τη γόνιμη συνεργασία και τη συναίνεση των ατόμων που διαμένουνκαι δραστηριοποιούνται στο νησί.

Read more Οι προτάσεις μας για το Νησί
0